Bericht versturen
Thuis

METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD

Bedrijfsprofiel

Van metaalbewerkingsmachines (Wuxi) Co., Ltd, werd opgericht in 2006, zich specialiseert in knipsel en lassenautomatiseringsvervaardiging, verkoop, en de diensten met meer dan 10 jaar ervarings.

 

Onze producten gamma: CNC vlam en plasmasnijmachine, CNC de snijmachine van de vezellaser, booglassenmachine, de automatische machine van het weerstandslassen, de automatische machine van het naadlassen, h-straal en caissonbalkproductielijn, roboticalassen en knipselposten, enz.  Wij kunnen ook de aangepaste machine volgens het werkstuk van de klant produceren.

 

Voorts zijn wij gespecialiseerd in „gehele oplossing“ van productielijnen voor onze klanten, leveren wij niet alleen u het individuele materiaal, maar ook levering een oplossing voor uw project. Dit zal u meer waarden van ons brengen.

 

Met betrekking tot de industrie van het lassenmateriaal, geavanceerde goed-kent technisch in ontwerp en productieactiviteiten en ervaring op lange termijn, verstrekken wij belangrijke technologie en innovaties voor tank, drukvat, boiler, de schipbouw, kernenergie, stroompost, productieprocessen. Wij niet alleen verkopen het materiaal, maar ook leveringswaarde aan klanten.

 

De dienst is onze specialiteit, na oude samenwerking, zult u meer met ons tevredenstellen.


Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons per telefoon of E-mail te contacteren. Wij zullen aan uw vragen, binnen 24 uren na uw verzoeken terugkeren.

 

Nabijgelegen plaatsen:
Luchthaven van PVG Pudong, 178Km, door trein: 50 min
Wuxiluchthaven: 35Km, door auto: 50 min
De Luchthaven van Peking: 1100Km aan Wuxi, 2hrs door vliegtuig
De Haven van Shanghai: 145Km, 2hrs door vrachtwagen
Wuxistation: 25Km, 40 min door auto

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Gevestigd in Juli, 2006.

In 2006, veroorzaak allerlei CNC vlam en plasmasnijmachine, volledige reeksen automatisch lassenmateriaal.
In 2007, open de marketing voor CNC plasmasnijmachine in westelijk Europa en stuurde onze technicus naar de plaats van de klant om hun personeel te installeren en op te leiden.
In 2008, beoordeelt de Opgezette eigen afdeling overzee, verantwoordelijk voor wereldmarkt, en eigen de uitvoerrecht van de overheid.
In 2009, op zwaar werk berekende productie van de de Uitvoer vestigt de eerste H straal aan de markt van Iran en het agentenbureau in Iran om gehele oplossing voor poolproductie te verstrekken.
In 2010, win met succes het bieden van het Project van Iran, leverend 5 h-van de straalreeksen productielijn en de productielijn van de kolomboom voor tank.
In 2011, ben een lid van de de Werktuigbouwmaatschappij van China. Uitgebreid producten gamma aan lasersnijmachine en van het van het roboticalassen en knipsel postgebieden.
In 2012, Gevestigd takbedrijf in HK, dat verantwoordelijk voor de buitenlandse zaken. Uitgebreid bedrijfswerkingsgebied in wereldwijd.
In 2013, Gevestigd hoofdkantoor op commercieel de stadscentrum van Wuxi. Waarin het internationale het verkoopteam en beheer daar werken.
In 2014, breid globaal verkoopteam aan 2 hoofdafdeling, verantwoordelijk voor de halve wereldmarkt van het oosten, andere verantwoordelijk voor het westen halve wereldmarkt uit.
In 2015, voer zowel met succes YAG als de snijmachine van de Vezellaser naar de markt van Zuid-Amerika en van Noord-Amerika uit.
In 2016, Beginnend joint-stock samenwerkingsmechanisme. Het team wordt samengesteld uit de leider van technicus, uitstekende verkoper, en hoofdbeheer.

In 2017, voerde met succes verscheidene reeksen overzee uit het lassenmachines van de hoeknaad.

In 2018, de met succes uitgevoerde 3000W-snijmachine van de vezellaser aan de V.S.

In 2019, voerde met succes verscheidene reeksen van CNC lijsttype pijp & de snijmachine van het plaatplasma naar agentschap in Frankrijk uit.
......

METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Metaalbewerking

Aantal werknemers : 180~200

Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD Certificaten CHINA METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD Certificaten CHINA METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD Certificaten CHINA METALWORK MACHINERY (WUXI) CO.LTD Certificaten